Polyurethane

Brug for et gulv i polyurethane i Aalborg?

Overvejer de at få lagt et eller flere polyurethane gulve – eller PU-gulve, som de også kaldes? Da står vi klar til at hjælpe dig. Vi lægger gulve i Polyurethane Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring og resten af Nordjylland. Vi hjælper også gerne, hvis i ikke holder til i disse områder. 

Gulve i polyurethane kan anvendes både i boliger, i virksomheder og i institutioner som et miljøvenligt, slidstærkt og moderne alternativ til fx linoleum eller vinyl.

Hvorfor vælge et polyurethane-gulv?

Materialet har utroligt mange fordele, og vi har listet nogle af dem for dig her:

  • Enorm slidstyrke
  • Nemt at rengøre
  • Blød komfort 
  • Virker lyddæmpende
  • Har ingen fuger
  • Er vandtæt
  • Kan bruges indendørs og udendørs
  • Fås i alverdens farver

Vælg et gummigulv for ekstra komfort

Et gulv i polyurethane kan bedst beskrives som et gummigulv uden fuger. Gulvet er fleksibelt, og den bløde belægning gør gulvet superbehageligt at gå og stå på. Derudover virker det lyddæmpende.

De støddæmpende og lydisolerende egenskaber gør gulvene yderst velegnede i institutioner, på skoler, i fitnesscentre og sportshaller, men gulvet er også helt genialt på børneværelserne, i gangen og i køkkenet derhjemme.

Få et tilbud på gulve i polyurethane i Aalborg

Overvejer du at få gulve i polyurethane? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig godt og sikkert videre. Og vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Polyurethan har mange fordele, herunder dets holdbarhed, modstandsdygtighed over for slid og kemikalier, isoleringsegenskaber og evne til at binde til forskellige overflader.

Forberedelse af overfladen til påføring af polyurethan inkluderer at rense og fjerne eventuelle resterende materialer, reparere eventuelle skader og sikre, at overfladen er tør og fri for støv og snavs.

Valg af den rigtige type polyurethan afhænger af faktorer som projektets krav, overfladens materiale og den ønskede finish. Tal med en professionel eller en forhandler for at få rådgivning om den bedste type polyurethan til dit specifikke projekt.

Polyurethan kan påføres med en pensel, rulle eller sprøjte. Tørretiden afhænger af typen af polyurethan og de specifikke betingelser for påføring. Følg altid producentens instruktioner for den pågældende type polyurethan.

Polyurethanbelægninger kræver normalt minimal vedligeholdelse, men rengøring og reparation kan være nødvendigt over tid. Brug en mild sæbevand og undgå brug af stærke kemikalier eller rengøringsmidler, der kan beskadige belægningen. Reparation af skader bør udføres af en professionel for at sikre et holdbart resultat.

Prisen for at bruge polyurethan afhænger af flere faktorer, herunder projektets størrelse og kompleksitet, og den type polyurethan, der anvendes. 
Kontakt os hos KC Epoxy Gulve til en samtale omkring dine behov og vi kommer med en god pris til dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.