Microcement

Specialister i microcement i Aalborg

Skal du have frisket badeværelset op? Er det tid til nye gulve i gangen, køkkenet eller på kontoret? Uanset hvor du søger et enkelt, supermoderne og stilrent look til gulvene, da er microcement den gode løsning.

Hos KC Epoxy Gulve laver vi gulve med microcement i Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Vores kunder er både private boligejere, sommerhusejere og erhvervsvirksomheder, der vil have en nutidig, flot og holdbar gulvløsning – og vi hjælper også gerne dig.

Giv din bolig eller dine erhvervslokaler nyt liv med microcement

Microcement kan bruges alle steder i boligen eller i din virksomhed, men der hvor materialet for alvor er blevet populært over de seneste år, er i køkken, bryggers og bad. Microcement kan nemlig det samme som fliser, men giver et helt andet udtryk til rummet.

På badeværelser, i industrikøkkener og andre steder, hvor et normalt flise/klinkegulv risikerer at blive glat og farligt at gå på, har et gulv i microcement derudover den store fordel, at den matte overflade gør gulvet mere skridsikkert – samtidig med at det er nemt at rengøre.

Hvorfor vælge microcement?

Med microcement på gulvet, får du et rent og stramt udtryk med det lidt rå, urbane look, der passer godt ind i den moderne indretning i boligen og i virksomheder. Gulve i microcement er derudover slidstærke, holdbare og nemme at holde.

Vi har masser af idéer til funktionelle, smarte og tidssvarende løsninger, og vi hjælper også gerne dig med at finde den gulvløsning, der passer perfekt til dig.

Professionelt arbejde med microcement i Aalborg

Er du nysgerrig på, hvordan microcement kan bruges hos dig, eller har du brug for et tilbud på gulve i microcement Aalborg? Da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for en snak eller et uforpligtende tilbud. 

Microcement har mange fordele, herunder dets holdbarhed, modstandsdygtighed over for slid og kemikalier, fleksibilitet og evne til at binde til forskellige overflader. Derudover kan det skabe en elegant og moderne finish.

Forberedelse af overfladen til påføring af microcement inkluderer at rense og fjerne eventuelle resterende materialer, reparere eventuelle skader og sikre, at overfladen er tør og fri for støv og snavs.

Valg af den rigtige type microcement afhænger af faktorer som projektets krav, overfladens materiale og den ønskede finish. Tal med en professionel eller en forhandler for at få rådgivning om den bedste type microcement til dit specifikke projekt.

Microcement kan påføres med en pensel, rulle eller sprøjte. Tørretiden afhænger af typen af microcement og de specifikke betingelser for påføring. Følg altid producentens instruktioner for den pågældende type microcement.

Microcementbelægninger kræver normalt minimal vedligeholdelse, men rengøring og reparation kan være nødvendigt over tid. Brug en mild sæbevand og undgå brug af stærke kemikalier eller rengøringsmidler, der kan beskadige belægningen. Reparation af skader bør udføres af en professionel for at sikre et holdbart resultat.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.