Epoxy Gulve

Har du brug for et epoxygulv i Aalborg?

Skal du have et gulv, der bare holder – og samtidig holder sig pænt år efter år, er rengøringsvenligt og kan tilpasses præcis dit behov? Da er det et epoxy gulv, du skal have.

Vi laver slidstærke og funktionelle epoxy gulv Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og det øvrige Nordjylland. Vi er din professionelle gulvpartner, uanset om du skal have lavet et epoxygulv til industriformål, i et kantineareal eller hjemme i privaten.

Med et epoxygulv får du en moderne og slidstærk gulvløsning

Et epoxygulv udmærker sig især ved dets enorme slidstyrke og lange holdbarhed, faktisk holder et epoxygulv op til tre gange så lang tid som et betongulv.

Derudover er epoxygulve skridsikre, nemme at rengøre og vedligeholde. Vi laver epoxygulve i præcis den farve og stil, der passer til virksomhed eller dit hjem – og vi hjælper naturligvis også gerne med rådgivning og vejledning, så vi er sikre på, at du får det helt rigtige gulv.

Epoxygulve til erhverv

Gulvenes store slidstyrke har gjort dem populære i såvel industri som andre erhvervsvirksomheder. Vi laver epoxy gulve i Aalborg og hele Nordjylland, og nedenfor kan du se en liste over nogle af de erhverv, vi servicerer:

  • Fabrikker
  • Autoværksteder
  • Garageanlæg
  • Lager
  • Landbrug
  • Kantiner og institutioner

Kort sagt egner epoxygulve sig eminent alle steder, hvor der er hårdt slid og megen trafik.

Indret med moderne epoxygulve i privaten

Når du skal have lavet nyt gulv i din bolig, skal funktionalitet og æstetik gå hånd i hånd, for at du får en gulvløsning, du bliver glad for. Her er et epoxygulv en oplagt mulighed. Med et epoxygulv får du et flot og slidstærkt gulv, der er nemt at holde.

Vi laver moderne og tidssvarende epoxygulve i Aalborg i forskellige farver og med forskellige overflader, så du får præcis det look, du ønsker dig – fra new yorker gulve i råt betonlook – til lyse gulve, der passer ind i en nordisk indretning, eller gulve med knald på i en kontrastfarve eller et unikt mønster. Gulvene er helt lysægte, så du ikke behøver at frygte, at de falmer med tiden.

I boligen egner epoxygulve sig især til:

  • Køkken
  • Bryggers
  • Garage

Få dit epoxygulv i Aalborg

Har du brug for et gulv, der er flot og slidstærkt på samme tid? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på netop din gulvløsning.

Epoxygulve er kendt for at være slidstærke, modstandsdygtige over for kemikalier og lette at rengøre. De er også tilgængelige i et bredt udvalg af farver og designs, hvilket giver dig mulighed for at skabe et personligt og stilfuldt udseende.

Forberedelse af gulvet inkluderer at fjerne eventuelle eksisterende belægninger og rengøre gulvet grundigt. Det kan også omfatte reparation af revner eller ujævnheder i gulvet. Gulvet skal også være helt tørt og fri for støv og snavs inden installationen.

Valget af epoxybelægning afhænger af faktorer som gulvets anvendelse, den ønskede finish og farve. Tal med en professionel epoxy gulvinstallatør for at få rådgivning om den bedste type epoxybelægning til dit specifikke projekt.

Epoxybelægning installeres ved at påføre et tyndt lag epoxy på gulvet og derefter påføre et tykkere lag af den ønskede farve og finish. Det kan tage alt fra et par dage til flere uger at installere et epoxygulv, afhængigt af størrelsen på området og kompleksiteten af projektet.

Epoxygulve er lette at rengøre og vedligeholde. Brug en blød børste og en mild sæbevand til rengøring og undgå brug af stærke kemikalier eller rengøringsmidler, der kan beskadige belægningen. Vær forsigtig med skarpe genstande og undgå at trække tunge genstande hen over gulvet.

Priserne varierer afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet. Kontakt en professionel epoxy gulvinstallatør for at få et prisoverslag og sammenlign priser fra forskellige udbydere. Vær opmærksom på eventuelle ekstra omkostninger såsom forberedelse af gulvet eller ekstra materialer og arbejdskraft, der kan påvirke den samlede pris.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.