New Yorker Gulve

Lad os lave dit nye New Yorker gulv i Aalborg

Vi er førende i Nordjylland indenfor lægning af New Yorker gulv. New Yorker gulvet er noget af det nyeste på markedet, når det kommer til gulve. Det består af flere lag mørtel og epoxy, der tilsammen skaber en fuldstændigt plan overflade, der er fri for fuger. I kombination med mørtelen giver det et betonagtigt look, der er råt og stilrent uden at gå på kompromis med funktionalitet og sikkerhed.

New Yorker gulv til et stilrent og trendy hjem

New Yorker gulvet er ideelt til dig, der gerne vil indrette et stilrent hjem med et minimalistisk eller industrielt islæt. Det er noget af det mest trendy inden for nybyggeri og boligrenovation lige nu, fordi det rammer tidsånden perfekt uden at være karikeret. Det er en type af gulv, der har en stilmæssig holdbarhed, der vil få det til at se godt ud langt ud i fremtiden. Derfor oplever vi lige nu mange henvendelser fra boligejere, der gerne vil have lagt et New Yorker gulv.

Stor erfaring i lægning af New Yorker gulve 

Selvom gulvtypen er noget af det nyeste inden for lægning af gulve, har vi allerede masser af erfaring med at lægge det. Vi har arbejdet med New Yorker gulv Aalborg i hele Nordjylland, og kommer gerne forbi din by, uanset om du holder til i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Aalborg eller noget helt andet. Vi er Nordjyllands bedste til at lægge gulvet, og derfor arbejder vi med en lang rækkevidde, så vi kan nå ud til alle nordjyder, der er interesserede i gulvet.

New Yorker-gulve har et stilfuldt, industrielt udseende, der passer til moderne indretning og design. De er også holdbare og lette at vedligeholde.

Forberedelse af gulvet til installation af New Yorker-gulv inkluderer at fjerne eksisterende gulvbelægning og forberede undergulvet til installation. Gulvet skal også være helt tørt og fri for støv og snavs inden installationen.

Valget af materiale til New Yorker-gulve afhænger af faktorer som gulvets anvendelse, den ønskede finish og farve. Tal med en professionel gulvinstallatør for at få rådgivning om den bedste type materiale til dit specifikke projekt.

Installationen af New Yorker-gulv indebærer normalt en proces med slibning og polering af betongulv eller andet materiale. Det kan tage alt fra et par dage til flere uger at installere et New Yorker-gulv, afhængigt af størrelsen på området og kompleksiteten af projektet.

New Yorker-gulve er normalt lette at rengøre og vedligeholde. Brug en blød børste og en mild sæbevand til rengøring og undgå brug af stærke kemikalier eller rengøringsmidler, der kan beskadige belægningen. Vær forsigtig med skarpe genstande og undgå at trække tunge genstande hen over gulvet.

Priserne varierer afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet. Kontakt en professionel gulvinstallatør for at få et prisoverslag og sammenlign priser fra forskellige udbydere.

 

Kontakt os til en uforpligtende samtale og herefter kommer vi med et godt tilbud til dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.